E-shop – doprava zdarma při nákupu nad 1.000,- Kč

Máte dotaz? Volejte

Čočka na kyselo

Doba přípravy: 30 minut

Potřebujeme:

Postup:

Čočku přebereme, propláchneme a namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. V této vodě čočku uvaříme do měkka. NESOLÍME!
Na tuku dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme hladkou moukou, orestujeme a zalijeme vývarem ze scezené čočky.
Krátce povaříme, poté do vzniklé směsi přidáme vařenou čočku a dochutíme octem, solí a ERYTHRITOLEM. Znovu krátce provaříme.
Servírujeme se sázeným vejcem, plátkem uzeného masa a kyselou okurkou.

Skvělé recepty na kyselé okurky najdete také na našich stránkách ZDE

Sdílejte recept na sociálních sítích

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
FAN Sladidla Tišice

Další recepty

boruvkova marmelada
Borůvková marmeláda
Příprava: 30 minut
Okurky Jany Vačkářové z Vlkanče
Příprava: 60 minut
okurky Bozika
Nálev na okurky dědy Božíka
Příprava: 30 minut
okurky Synacek
Okurky Od Vojtěcha Synáčka z Ústí nad Orlicí
Příprava: 30 minut